Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Αντί για συγνώμη, απύθμενο θράσος από την κυβέρνηση

Αλέξης Τσίπρας: Αντί για συγνώμη, απύθμενο θράσος από την κυβέρνηση
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι και τη σύλληψη του σκηνοθέτη, Δημήτρη Ινδαρέ, κάνοντας λόγο για «απύθμενο θράσος» της κυβέρνησης.

Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση για την αστυνομική επιχείριση στο Κουκάκι, αλλά και τη σύλληψη του σκηνοθέτη, Δημήτρη Ινδαρέ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε με ανάρτηση του στο Facebook πως: «το ύφος της εξουσίας προδίδει και το ήθος της διακυβέρνησης». «Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, τις φωτογραφίες και το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την απρόκλητη κακοποίηση του σκηνοθέτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, θα περίμενα έστω κι ετεροχρονισμένα να βρει μια λέξη καταδίκης ο κ. Μητσοτάκης», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταλήγει γράφοντας:

«Αντί όμως καταδίκης ή συγγνώμης, μόνο απύθμενο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη». Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτηση του επισύναψε και βίντεο με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην ταράτσα του σπιτιού του κ. Ινδαρέ.

Το ύφος της εξουσίας προδίδει και το ήθος της διακυβέρνησης

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, τις φωτογραφίες και το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την απρόκλητη κακοποίηση του σκηνοθέτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, θα περίμενα έστω κι ετεροχρονισμένα να βρει μια λέξη καταδίκης ο κ. Μητσοτάκης. Αντί όμως καταδίκης ή συγγνώμης, μόνο απύθμενο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη.Το ύφος της εξουσίας προδίδει και το ήθος της διακυβέρνησης.Ντροπή…

Gepostet von Alexis Tsipras am Donnerstag, 19. Dezember 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments