Video

GNTM – Star: Στον “αέρα” το τρέιλερ του τρίτου κύκλου [vid]

GNTM – Star: Στον “αέρα” το τρέιλερ του τρίτου κύκλου [vid]
GNTM - Star: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρωθεί το ριάλιτι μόδας και οι ιθύνοντες του καναλιού παρουσίασαν ήδη το τρέιλερ του επόμενου κύκλου.

GNTM – Star: Το επιτυχημένο πρότζεκτ του Star ήταν δεδομένο πως θα είχε και συνέχεια. Το GNTM 2 χθες βράδυ έριξε αυλαία με τους κριτές να ανακοινώνουν πως το στέμμα της νικήτριας θα μοιραστούν δύο από τις τρεις φιναλίστ. Άννα Μαρία και Κάτια ανακηρύχθηκαν νικήτριες κλείνοντας με έναν κάπως απροσδόκητο τρόπο τον δεύτερο άκρως επιτυχημένο κύκλο του ριάλιτι του Star.

Αμέσως μετά τη λήξη, οι ιθύνοντες του σταθμού φρόντισαν να υπενθυμίσουν με μέσω τρέιλερ πως το Greece Next Top Model θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες. Το τηλεοπτικό σποτάκι, το οποίο προβλήθηκε περιμένει τα νέα επίδοξα μοντέλα να διαβούν την πόρτα του ριάλιτι μόδας προκειμένου μέσω αυτού να αναδειχθεί ηε επόμενη που θα βρεθεί στην κορυφή και θα κερδίσει μια θέση στις πασαρέλες.

Το GNTM κατάφερε να απογειώσει τα νούμερα του τηλεοπτικού σταθμού, με τους ιθύνοντες να μένουν άκρως ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης. Στόχος το επόμενο GNTM να είναι ακόμη πιο δυνατό, με τον νέο κύκλο να αναμένεται πως και πως από τους τηλεθεατές. Υπενθυμίζεται πως για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδα είχαν γίνει περισσότερες από 7000 αιτήσεις, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται ακόμη μεγαλύτερο την επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments