Αθλητισμός

Βαγγέλης Οικονόμου: Στον δρόμο που χάραξε ο Μουνιέ

Βαγγέλης Οικονόμου: Στον δρόμο που χάραξε ο Μουνιέ
Βαγγέλης Οικονόμου: Ο κεντρικός αμυντικός είναι εδώ και καιρό "ξένο σώμα" από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν αναμένεται να μείνει για πολύ ακόμη στο...ψυγείο.

Βαγγέλης Οικονόμου: Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη από το ξεκίνημα της σεζόν δεν χωρούν τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Την περασμένη σεζόν ο Οικονόμου ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν αρκετά στην προσπάθεια του “Τριφυλλιού” να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα. Φέτος όμως ο ερχομός του Σένκεφελντ και η αγωνιστική εκτόξευση του Πούγγουρα τον έθεσαν στο περιθώριο, με τον παίκτη να βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναικού, Τσάβι Ρόκα καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαμορφώσει το ρόστερ όπως επιθυμεί διοίκηση και προπονητής. Ο Βαγγέλης Οικονόμου είναι σαφές πως από εδώ και στο εξής δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη, κάτι που σημαίνει πως οι “Πράσινοι” καλούνται να βρουν τρόπο προκειμένου να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες αναφέρουν πως “αρωγοί” σε αυτή την προσπάθεια είναι οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να δείχνει πρόθυμη να αποκτήσει τον παίκτη δίνοντας του αυτό που επιζητά… χρόνο συμμετοχής. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να διευκολύνει το έργο του “Τριφυλλιού” στις συζητήσεις για τη διακοπή του συμβολαίου του παίκτη γλιτώνοντας μάλιστα πιθανότατα ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Θυμίζουμε πως ο Παναιτωλικός πριν λίγες ημέρες έπραξε με τον ίδιο τρόπο και για τον Μουνιέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments