Αθλητισμός

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Αυτόν τελειώνουν οι Αγγελόπουλοι

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Αυτόν τελειώνουν οι Αγγελόπουλοι
Ολυμπιακός: Η ήττα στην Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις στο ρόστερ των "Ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός: Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τους Πειραιώτες, καθώς μετά την νίκη επί της Χίμκι στο ΣΕΦ γνώρισαν την ήττα χθες βράδυ από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία με 88-81. Η κακή εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο φέρνει ξανά τη διοίκηση σε έντονες σκέψεις αναζητώντας αγωνιωδώς τι φταίει και υπάρχουν αυτές οι διακυμάνσεις στην απόδοση.

Στον Πειραιά η επιστροφή από το Βελιγράδι “γέννησε” ξανά θέμα προπονητή αλλά και παικτών. Ο Κεμζούρα βρίσκεται ξανά στον… αέρα με τις φήμες να συνδέουν εκ νέου τον Μίλαν Τόμιτς ως αντικαταστάτη του Λιθουανού τεχνικού. Μεγαλύτερη “μουρμούρα” ωστόσο υπάρχει για παίκτες και πιο συγκεκριμένα για τον Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του, με τον Κεμζούρα να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει έναντι των συμπαικτών του.

Στο Βελιγράδι ο Πάντερ ήταν ο παίκτης που “κόπηκε” την τελευταία στιγμή μην μπαίνοντας καν στην δωδεκάδα, με την κίνηση αυτή να ηχεί σαν “καμπανάκι” μετά τις μέτριες εμφανίσεις του. Ο Κέβιν Πάντερ ωστόσο δεν είναι ο μόνος παίκτης που δείχνει εκτός ομάδας, καθώς τόσο ο Ρότσεστι όσο και ο Μπάλντγουιν εμφανίζονται μακριά από τον καλό εαυτό τους. Η αγωνιστική κρίση στο στρατόπεδο των “Ερυθρόλευκων” συνεχίζεται με τους επόμενους αγώνες στην Ευρωλίγκα να είναι αρκετά κρίσιμη για την πορεία της ομάδας και τον στόχο της 8αδας στη διοργάνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments