Αθλητισμός

Κώστας Σταφυλίδης: Μόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ

Κώστας Σταφυλίδης: Μόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ
Κώστας Σταφυλίδης: Ο Έλληνας αμυντικός αρέσει στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο "Δικέφαλος" δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Κώστας Σταφυλίδης: Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, “φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ξανασμίγει με τον Κώστα Σταφυλίδη. Ο 26χρονος δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στα… ξένα, καθώς έχει περιοριστεί σε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Χοφενχάιμ.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα τον φέρνει μέχρι και σε σκέψεις αποχώρησης, με τον ταλαντούχο αμυντικό να επεξεργάζεται κάθε δυνατή ευκαιρία που του δίνεται προκειμένου να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο του παρελθόντος. Μία από τις ομάδες που θα μπορούσαν να του προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για να κάνει πράξη τα παραπάνω είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” σύμφωνα με τα ρεπορτάζ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του 26χρονου αμυντικού, ωστόσο όλα αυτά με την μορφή δανεισμού και όχι αγοράς των δικαιωμάτων του. Η μεταγραφική πολιτική των Πρωταθλητών Ελλάδος δεν προβλέπει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αντιθέτως σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι σαφές πως θα μπορούσε να δώσει πολλά στον Αμπέλ Φερέιρα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δυνατό στοιχείο του έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι τα στημένα, με τις εκτελέσεις φάουλ να εντυπωσιάσουν και τους Γερμανούς, με την Χόφενχαιμ να μην τον υπολογίζει όσο θα ήθελε ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά να γνωρίζει πως έχει στις τάξεις της έναν εξαιρετικό παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments