Αθλητισμός

Μπρούνο: Την ύστατη προσπάθεια ο Άρης για τον Βραζιλιάνο

Μπρούνο: Την ύστατη προσπάθεια ο Άρης για τον Βραζιλιάνο
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος αποτελεί εδώ και καιρό τον διακαή πόθο του Άρη, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιεί κάθε προσπάθεια για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Μπρούνο: Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό δείχνει να “πνίγει” τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει ελάχιστες ευκαιρίες στον 25χρονο, με τον παίκτη να εμφανίζεται μέτριος ως κακός όσες φορές έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Την περασμένη σεζόν στον Ατρόμητο ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε τη διαφορά στην ομάδα του οδηγώντας την στην Ευρώπη, όμως φέτος τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον παίκτη, στις οποίες όπως φαίνεται δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Παρόλα αυτά το όνομά του συνεχίζει να “παίζει” στην ελληνική αγορά, καθώς τα χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού ταιριάζουν αρκετά με τα “θέλω” αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Μία από τις ομάδες που καραδοκεί περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να “χτυπήσει” την πόρτα του Ολυμπιακού για τον 6μηνο δανεισμό του Μπρούνο είναι ο Άρης. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο γκολ για ακόμη μία σεζόν, έτσι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι βέβαιο πως θα κινηθεί προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο Μπρούνο είναι μια εξαιρετική λύση για τον Άρη, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Άγγελο Χαριστέα να προχωρά άμεσα σε συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού. Από πλευράς τους οι “Ερυθρόλευκοι” δεν θα έλεγαν όχι σε δανεισμό του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments