Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στο στόχαστρο της Λέστερ ο Νορβηγός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στο στόχαστρο της Λέστερ ο Νορβηγός
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Την ώρα που ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες από το εξωτερικό.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το όνομα του Νορβηγού δεξιού οπισθοφύλακα βρίσκεται ολοένα σε περισσότερες λίστες ευρωπαϊκών ομάδων. Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, με τους “Ερυθρόλευκους” μέχρι στιγμής να μην έχουν βρει την “χρυσή τομή” με τον παίκτη.

Με αυτά τα δεδομένα αρκετές είναι οι ομάδες που εμφανίζονται ικανές να “αρπάξουν” τον 28χρονο από τον Πειραιά προσφέροντάς του μια νέα προοπτική στην καριέρα του. Χθες στο φως της δημοσιότητας ήρθε το ενδιαφέρον της Βαλένθια, με τις “Νυχτερίδες” να επιθυμούν την απόκτηση του Ομάρ θωρακίζοντας τη δεξιά πλευρά της αμυντικής τους γραμμής. Σήμερα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ήταν η σειρά της Λέστερ να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον έμπειρο μπακ.

Οι “Αλεπούδες” πραγματοποιούν εκπληκτική σεζόν στο “Νησί” όντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, με τον προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς να αναζητά νέες λύσεις σε διάφορες θέσεις προκειμένου ο σύλλογος να καταφέρει μέχρι τέλους να διατηρηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο Ομάρ είναι κατά τους Άγγλους ο εκλεκτός του Ρότζερς για την αμυντική γραμμή, με τον Νορβηγό θυμίζουμε να έχει εμπειρία από Αγγλία, μιας και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Χαλ. Στον Ολυμπιακό ωστόσο οι φήμες δεν ανησυχούν, καθώς άπαντες περιμένουν αργά ή γρήγορα ο 28χρονος να πει το πολυπόθητο ναι και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments