Αθλητισμός

Παναγιώτης Τσιντώντας: Κάνει πιο εύκολη την πώληση του Μπάρκα

Παναγιώτης Τσιντώντας: Κάνει πιο εύκολη την πώληση του Μπάρκα
Παναγιώτης Τσιντώντας: Η ποιότητα του έμπειρου γκολκίπερ κάνει πιο εύκολη τη ζωή της ΑΕΚ σε μια ενδεχόμενη πώληση του Βασίλη Μπάρκα.

Παναγιώτης Τσιντώντας: Ο Βασίλης Μπάρκας είναι ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ την τελευταία διετία. Σε αυτές τις δυο σεζόν ο έμπειρος τερματοφύλακας κατάφερε να ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία. Το γεγονός ότι αγωνίζεται και με την Εθνική ομάδα τον έχει κάνει να μπει στη λίστα πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του “έπαιξε” για την Ρόμα.

Μια ομάδα που επίσης ενδιαφέρθηκε ήταν η Μονπελιέ. Μάλιστα, η Γαλλική ομάδα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ. Ωστόσο η προσφορά κρίθηκε μικρή και το θέμα δεν προχώρησε. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπάρκας αργά ή γρήγορα θα φέρει μια πρόταση που θα βάλει σε σκέψεις την Ένωση. Αν τα χρήματα είναι καλά τότε ο παίκτης θα πουληθεί.

Ο Τσιντώντας άνοιξε τον δρόμο

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Μπάρκα σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή. Στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία ανησυχία για αυτό. Οι “κιτρινόμαυροι” πιστεύουν ότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει την ποιότητα να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε μόνιμη βάση καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει την αξία του.

Η σύντομη παρουσία του στο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. Στη θέση του τερματοφύλακα η ΑΕΚ διαθέτει τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τρίτος τερματοφύλακας είναι ο Αθανασιάδης που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments