Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει διάθεση να αποχωρήσει.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Τα τελευταία δυο χρόνια ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ. Με τον Πασχαλάκη ο “δικέφαλος του Βορά” κατέκτησε ένα Κύπελλο και ένα αήττητο νταμπλ. Εκείνη την περίοδο ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Ωστόσο αυτό άρχισε να αλλάζει.

Το ξεκίνημα της σεζόν βρήκε τον Πασχαλάκη βασική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα. Ο “Superman” του ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια γκρίνια για τις εμφανίσεις του. Την ίδια ώρα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς περίμενε την ευκαιρία του. Αυτή ήρθε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σέρβος πήρε τα γάντια του βασικού και δεν τα έβγαλε ξανά.

Στον πάγκο, αλλά άνετος ο Πασχαλάκης

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στον πάγκο και φυσικά έχει χάσει κατά κράτος και τη μάχη με τον Βασίλη Μπάρκα για τα γκολπόστ της Εθνικής. Θα περίμενε κανείς να ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει προκειμένου να βρει μια ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον Πασχαλάκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει ξεκινήσει να προτείνει τον πελάτη του σε διάφορες ομάδες, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ίδιος ο Πασχαλάκης δεν δείχνει μεγάλο ζήλο για να αποχωρήσει έχοντας κάτσει το μεγάλο συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments