Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Έγινε νονά μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Έγινε νονά μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη [pics]
Χριστίνα Μπόμπα: Το διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ βάφτισε το γιο φιλικού ζευγαριού.

Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν νονοί αφού βάφτισαν το γιο ενός φιλικού τους ζευγαριού. Οι γνωστοί παρουσιαστές έγιναν οι πνευματικοί γονείς ενός μικρού αγοριού που πήρε το όνομα Έκτορας και πόζαραν τρισευτυχισμένοι με τον νεοφώτιστο, με την Χριστίνα Μπόμπα να δηλώνει έτοιμη να γίνει και η ίδια μητέρα. 

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία φέτος παρουσίασε το “The Voice”, ήταν εκθαμβωτική στη βάφτιση επιλέγοντας να φορέσει ένα κόκκινο βελούδινο κοντό φόρεμα με βολάν και έναν ώμο της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα με glitter.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν πήγαινε καθόλου πίσω, αφού φόρεσε ένα καρό καφέ κοστούμι με γιλέκο και ασορτί πουκάμισο του σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτου, τον οποίο εμπιστεύεται καθώς φορά συχνά δημιουργίες του, όπως στον γάμο του αδερφού του. Το διάσημο ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στο Instagram από την βάπτιση ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι για τον νεοφώτιστο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

“Και κάπως έτσι γίναμε νονοί … στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας”. Με αυτό τον τρόπο άφησε και μια υπόνοια ότι θέλει και η ίδια να γίνει μητέρα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments