Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: “Αναθερμαίνεται” το ενδιαφέρον της Μονπελιέ

Βασίλης Μπάρκας: “Αναθερμαίνεται” το ενδιαφέρον της Μονπελιέ
Βασίλης Μπάρκας: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται σταθερά στους παίκτες που υπό προϋποθέσεις μπορούν να αποχωρήσουν με μεταγραφή από τον σύλλογο.

Βασίλης Μπάρκας: Στα 25 του ο ταλαντούχος τερματοφύλακας έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ισχυρό “μύθο” γύρω από το όνομά του. Η ΑΕΚ μπορεί να κοιμάται… ήσυχη για τη θέση “1” με τον Μπάρκα να είναι ο σταθερός “φύλακας άγγελος” της τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά όμως μέχρι την ώρα της αποχώρησης του από την Ένωση, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει μέσα στο νέο έτος.

Ο Μπάρκας κατά καιρούς έχει συμπεριληφθεί στις μεταγραφικές λίστες αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, κυρίως από την Ιταλία και την Γαλλία με τα σενάρια να τον θέλουν αργά ή γρήγορα να αποχαιρετά την Αθήνα και να παίρνει την ευκαιρία του εκτός Ελλάδας. Μία από τις ομάδες που πριν μερικούς μήνες έδειξαν έντονη διάθεση για να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη ήταν η Μονπελιέ.

Οι Γάλλοι όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από την Ένωση δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψουν ξανά για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο 25χρονος αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης, η οποία πιστεύει στο ταλέντο του και την εξέλιξή του. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, αλλά το προσεχές καλοκαίρι. Η Μονπελιέ στη θέση “1” έχει αποκτήσει από το καλοκαίρι τον Ρούλι με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι αρκετά μεγάλο σε σημείο που τη δεδομένη στιγμή απαγορεύει στους Γάλλους να φορτώσουν ακόμη ένα πίσω από αυτόν. Το καλοκαίρι όμως… όλα αλλάζουν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments