Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Συζητά για ανανέωση και περιμένει

Εμάνουελ Ινσούα: Συζητά για ανανέωση και περιμένει
Εμάνουελ Ινσούα: Σε επαφές με τον Τσάβι Ρόκα βρίσκεται η πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα, που προσδοκά μια καλή συμφωνία για την παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Εμάνουελ Ινσούα: Μεταγραφικός “πυρετός” στους “πράσινους”, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών. Ένας από αυτούς είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο αδερφός και ατζέντης του Αργεντινού είχε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του “τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα, μεταφέροντας τα “θέλω” του πελάτη του χωρίς να αντιπροτείνει κάτι. Αυτό θα το πράξει τον επόμενο μήνα και εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις. 

Η πλευρά του αριστερού μπακ άρχισε τη συζήτηση της ανανέωσης από τις 500.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να λέει “όχι” σε κάποια άλλη πρόταση έστω κι αν αυτή είναι μικρότερη.

Σύμφωνα με τη “Livesport” o Ινσούα αρχίζει την κουβέντα από ψηλά, για να  μπορέσει στο τέλος να υπογράψει έχοντας συμφωνήσει σε ό,τι καλύτερο γίνεται. Βέβαια πρέπει να αναφερθεί πως η διαφορά των δύο πλευρών είναι σημαντική, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο ότι ο Αργεντινός μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. 

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που έχει εισηγηθεί τη διατήρηση του συγκεκριμένου παίκτη στο “πράσινο” ρόστερ. Ο 28χρονος δεν είναι απλά βασικός στην ομάδα κάνοντας τη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου αλλά ασκεί και επιρροή στα αποδυτήρια. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του καθώς δεν έχει τα εχέγγυα που θέλει για να την αντικατάστασή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments