Αθλητισμός

Αντονί Μουνιέ: Για χάρη του κάνει την υπέρβαση ο Παναιτωλικός

Αντονί Μουνιέ: Για χάρη του κάνει την υπέρβαση ο Παναιτωλικός
Αντονί Μουνιέ: Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει ο Παναιτωλικός προκειμένου να κάνει δικό του τον Αντονί Μουνιέ.

Αντονί Μουνιέ: Αντίστροφα μετράμε για το ποδοσφαιρικό “παζάρι” του Ιανουαρίου περιμένοντας ενδιαφέροντα πηγαινέλα. Ένα από αυτά είναι και η μετακόμιση του Αντονί Μουνιέ από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού. Δεν είναι μόνο η κίνηση αυτή των “καναρινιών” να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αλλά και το ποσό που θα βγάλουν από τα ταμεία τους για πάρτη του.

Είναι αλήθεια πως οι Αγρινιώτες έχουν μαζευτεί πολύ οικονομικά.

Τα συμβόλαια μάλιστα που παίζουν στην ομάδα από το καλοκαίρι δεν υπερβαίνουν τις 60.000. Και αν υπολογίσει κανείς και το μπόνους συμμετοχής των 20 παιχνιδιών σε κάποιους, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλα οικονομικά μεγέθη. Το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, η περίπτωση του Μουνιέ αποτελεί εξαίρεση. Με την ομάδα να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα και τους ιθύνοντες να κάνουν ότι μπορούν για να βελτιώσουν την εικόνα της, ο Γάλλος αποτελεί την ιδανική περίπτωση.

Ο 32χρονος στράικερ, που προ ημερών αποχαιρέτησε τον Γιώργο Δώνη και τους συμπαίκτες του, αναμένεται να πάρει κοντά στις 70.000. Όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Θα αποταμιεύσει το ποσό αυτό έχοντας παίξει μπάλα για μόλις πέντε μήνες, σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του που το παίρνουν από το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ωφελημένος 110.000 ευρώ από την αποχώρηση του Μουνιέ έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Την ίδια στιγμή, το “τριφύλλι” βγαίνει ωφελημένο από την μετακίνηση αυτή αφού πρόκειται για έναν παίκτη-αγκάθι μιας και εδώ και αρκετό καιρό ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει σε αυτόν.  Ο Μουνιέ ήταν να λάβει συνολικά 400.000 ευρώ τη φετινή περίοδο από τους “πράσινους”, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πήρε την δόση Οκτωβρίου, που ήταν 100.000 ευρώ και άλλες 200.000 ευρώ συμφώνησε να τις πάρει σε πολλές δόσεις. Ο παίκτης τις άλλες 110.000 περίπου (μαζί με κάποια έξτρα), που ήταν να πάρει από την ομάδα τις χαρίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments