Lifestyle

Ουκρανία: Η σύγχρονη “Ραπουνζέλ” που οι άνδρες ζητούν να μυρίσουν τα μαλλιά της [pics]

Ουκρανία: Η σύγχρονη “Ραπουνζέλ” που οι άνδρες ζητούν να μυρίσουν τα μαλλιά της [pics]
Ουκρανία: Εξηγώντας το πάθος με τα μαλλιά της η ίδια το αποδίδει στην πιστή τήρηση της συμβουλής της μητέρας της ότι η μακριά κόμη «αποτελεί στολίδι για μια γυναίκα».

Ουκρανία: Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει το παραμύθι της Ραπουνζέλ, της πριγκίπισσας με τα πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία είχαν μαγικές ιδιότητες και δεν έπρεπε επ’ ουδενί να κοπούν. Το εν λόγω παραμύθι φαίνεται πως είχε στο μυαλό της και η 34χρονη Αλένα Κραβτσένκο από την Ουκρανία. Η ίδια σταμάτησε να κουρεύει τα μαλλιά της από την ηλικία των 5 ετών με αποτέλεσμα τα μαλλία της πλέον να φτάνουν τα δύο μέτρα σε μήκος καθώς το μόνο που κάνει είναι να κόβει τις άκρες τους δύο φορές τον χρόνο.

Μάλιστα, η 34χρονη από την Οδησσό έχει φροντίσει, μάλιστα, να αξιοποιήσει την ιδιαιτερότητά της αυτή δημιουργώντας λογαριασμό στο instagram όπου επιδεικνύει την πλούσια κόμμη της. Η ίδια, η οποία είναι μητέρα δύο δίδυμων ηλικίας 7 ετών, υποστηρίζει ότι είναι δεκάδες οι προτάσεις γάμου που δέχεται μέσω instagram αν και, όπως λέει, περισσότερα είναι τα αιτήματα των followers της για να… μυρίσουν τα μαλλιά της!

Εξηγώντας το πάθος με τα μαλλία της η ίδια το αποδίδει στην πιστή τήρηση της συμβουλής της μητέρας της ότι η μακριά κόμμη «αποτελεί στολίδι για μια γυναίκα». «Οι λέξεις της αυτές ζουν στην καρδιά και την ψυχή μου» εξηγεί και προσθέτει ότι τα μακριά μαλλία της αποτελούν το «μανιφέστο» της ψυχής της.

Πάντως, η 34χρονη Ουκρανή λέει ότι δεν σκοπεύει να αφήσει να μακρύνουν περισσότερο τα μαλλιά της ούτε, όμως, και να τα κουρέψει παρά το γεγονός ότι ορισμένες φορές μπουρδουκλώνεται στις τρίχες της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments