Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Το έξυπνο “deal” της ΑΕΛ

Αμρ Ουάρντα: Το έξυπνο “deal” της ΑΕΛ
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος μέσος κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν κι έχει δικαιώσει απόλυτα την ΑΕΛ για την επιλογή της.

Αμρ Ουάρντα: Αναμφισβήτητα ο Αιγύπτιος άσος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Super League, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αυτός που δεν του έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής να κάνει την καριέρα θα άρμοζε στο ταλέντο του. Μόλις το καλοκαίρι ο ίδιος αποκτήθηκε από την ΑΕΛ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να επανέλθει στις προ δύο ετών εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου του έδωσε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ, αλλά και πλήρη ελευθερία κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμπιστεύτηκε τον Ουάρντα για να ηγηθεί των «Βυσσινί» και ο ίδιος τον έχει ξεπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια, όντας ένας από τους βασικότερους λόγους, που η ΑΕΛ δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και διεκδικεί μέχρι στιγμής την είσοδο της στα πλέι οφ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Next Day Delivery News» της εφημερίδας «Sportime», o Αιγύπτιος φαίνεται να περνάει αρκετά καλά στην Λάρισα. Πέραν του γεγονότος ότι ο Γρηγορίου έχει βρει τα… κουμπιά του εντός αγωνιστικών χώρων και ο Αλέξης Κούγιας έχει καταφέρει να τον συνετίσει αρκετά εκτός γηπέδου και να τον κάνει να νιώσει αρκετά καλά στη Θεσσαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments