Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι: Αυτά είπε ο πρόεδρος της Σιόν για το μέλλον του Ελβετού

Παϊτίμ Κασάμι: Αυτά είπε ο πρόεδρος της Σιόν για το μέλλον του Ελβετού
Παϊτίμ Κασάμι: Για το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον ελβετικό σύλλογο, μίλησε ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν.

Παϊτίμ Κασάμι: Μένει ή φεύγει από την Ελβετία ο 27χρονος χαφ; Αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ελβετικής ομάδας, Κριστιάν Κονσταντίν, ο Κασάμι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Σιόν και το 2020. «Πιστεύω πως ναι, θα παραμείνει, γιατί έχει συμβόλαιο και επίσης δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να φύγει. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τότε αυτός είναι ο Κασάμι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ελβετός βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ο 27χρονος έχει ενεργό ρόλο στη Σιόν και θεωρείται ένα από τα απαραίτητα εργαλεία της ομάδας του. Στον Ολυμπιακό έχει αρκετούς φίλους που θέλουν να τον δουν να φοράει ξανά την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Όμως η περίπτωσή του δεν προχωράει ιδιαιτέρως. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σιόν έως το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει πως από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα χωρίς να πάρει ούτε ευρώ η Σιόν.

Ο Κασάμι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 μέχρι το 2016 και τη σεζόν 2016 – 2017 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ μετά μετακόμισε στην Ελβετία για χάρη της Σιόν. Οι σχέσεις τους πάντως με τους Πειραιώτες παραμένουν εξαιρετικές. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2018 βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι με τον ίδιο να πιέζει τη διοίκηση της Σιόν για τον αφήσει να φύγει, κάτι όμως που δεν έγινε τελικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments