Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Πρόταση 8 εκατομμυρίων για το παίκτη του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Πρόταση 8 εκατομμυρίων για το παίκτη του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο διεθνής αμυντικός έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση με πολλά μηδενικά.

Δημήτρης Γιαννούλης: Τον τελευταίο καιρό το όνομα του διεθνή ποδοσφαιριστή ακούγεται όλο και περισσότερο για μεταγραφή. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που επέστρεψε στην Τούμπα, ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι σταθερά μέσα στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ. Αυτές οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ανοίγει και επίσημα σε λίγες ημέρες. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα λάβουν προτάσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές τους. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από αυτούς. Το ενδιαφέρον της Ρεν είναι έντονο,αλλά στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να γίνει η μεταγραφή. Η Γαλλική ομάδα δεν μπορεί να δώσει πάνω 7,5 εκατομμύρια και το θέμα “κολλάει” εκεί.

Μεγάλες προσφορές για Γιαννούλη

Τα χρήματα που δίνει η Ρεν θα μπορούσαν να δελεάσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά στην παρούσα φάση υπάρχουν προτάσεις με περισσότερα χρήματα. Σύμφωνα με το Sportime οι πρωταθλητές έχουν στα χέρια τους δυο προτάσεις. Αυτές είναι ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ τις οποίες αξιολογεί και ο παίκτης. Η ρήτρα του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια και πλέον η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει τις επόμενες μέρες.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον «βραχνά» του FFP και αναζητά έσοδα από πιθανές πωλήσεις, ώστε να «ανασάνει» στον συγκεκριμένο τομέα. Θυμίζουμε ότι ο “δικέφαλος του Βορά” έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή που είναι “δεμένος” με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments