Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Τα σενάρια για το μέλλον του και η φερόμενη “εμπλοκή” Λουτσέσκου

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Τα σενάρια για το μέλλον του και η φερόμενη “εμπλοκή” Λουτσέσκου
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τον ΠΑΟΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Το συμβόλαιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σαφέστατα ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς αμείβεται με περισσότερο από ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Από την πλευρά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν δείχνει να βιάζεται και να… ανησυχεί μέχρι στιγμής να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου άσου. Ωστόσο, όπως προέκυψε από δημοσιεύματα, το ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια είναι αρκετά μεγάλο κυρίως από την αγορά της Κίνας, ενώ άλλοι έφερναν στο προσκήνιο και την Αλ Χιλάλ του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Πορτογάλο μπακ και τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον ίδιο και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», δεν θέλει να κάνει κίνηση για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για να τον πάρει στην ομάδα του, όσο είναι ενεργός παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, τότε, προφανώς, τα δεδομένα θα άλλαζαν.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ

Από το καλοκαίρι ως σήμερα η εξέλιξη του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα είναι αλματώδης. Από την προετοιμασία ο νεαρός έπεισε με το… καλημέρα τον Αμπέλ Φερέιρα για τις ικανότητές του, με τον Πορτογάλο από εκείνη τη στιγμή να του χαρίζει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ, την οποία δεν στερήθηκε ούτε όταν επέστρεψε στη δράση ο Αντελίνο Βιειρίνια.

Φθάνοντας στο σήμερα, το όνομά του καθημερινά φιγουράρει σε όλο και περισσότερα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για ομάδα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον συλλόγων γίνεται εντονότερο μέρα με την ημέρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διαμηνύει πως ο ποδοσφαιριστής θα πουληθεί αν στα γραφεία φθάσει πρόταση που να υπερβαίνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό όπως φαίνεται δεν είναι δύσκολο να έρθει, μιας και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει να απορρίπτει προτάσεις που να το αγγίζουν. Χαρακτηριστικά, η Ρεν πριν λίγα 24ωρα σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ κατέθεσε πρόταση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μετά τους Γάλλους ακολούθησαν δύο ακόμη σύλλογοι που ανέβασαν την προσφορά κατά ένα εκατομμύριο. Όλοι οι παραπάνω εισέπραξαν αρνητική απάντηση, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται σταθερός στη θέση του περιμένοντας ακόμη καλύτερες προτάσεις.

Αγωνιστικά, ο Αμπέλ Φερέιρα δεδομένα δεν θα ήθελα να αποχωριστεί τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι σαφές πως αν στις επόμενες ημέρες οι «μνηστήρες» ανέβουν οικονομικά τότε ο Πορτογάλος θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments