Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Θέμα ημερών η διακοπή του δανεισμού του στην ΑΕΚ

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Θέμα ημερών η διακοπή του δανεισμού του στην ΑΕΚ
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Ο μάνατζερ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα στις επόμενες ημέρες για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Η ΑΕΚ έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στην εποχή Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να σηκώνει… μανίκια και να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηρεμία στην ομάδα. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από την «Ένωση» είναι ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν έχει πείσει επ’ ουδενί με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία και είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι είναι «ξένο σώμα» στην ομάδα και ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Οκτωβρίου, όταν αγωνίστηκε για 17 λεπτά κόντρα στην ΑΕΛ. Ο ίδιος ψάχνεται για την επόμενη ημέρα, δίχως να τον νοιάζει το γεγονός πως όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα βγει στην αγορά ως… ανενεργός, καθώς δεν προβλέπεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως τότε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», το τυπικό του θέματος δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο μάνατζερ του Ζεράλδες θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι επαφές με την Ένωση για τη διακοπή του δανεισμού του Πορτογάλου μέσου. Ο Ζεράλδες ήδη έχει μπει σε διαδικασία επιστροφής στην πατρίδα του και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρείται θέμα ημερών. Ακόμα πάντως δεν είναι σαφές αν θα παραμείνει στα «Λιοντάρια» ή θα παραχωρηθεί εκ νέου.

Ντανιέλε Βέρντε: Ούτε ο Μάσιμο Καρέρα μπόρεσε να «ξυπνήσει» τον Ιταλό εξτρέμ της ΑΕΚ

Ο Ιταλός εξτρέμ ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές στην ΑΕΚ και η «Ένωση» στήριζε πολλά σε αυτόν από το ξεκίνημα της σεζόν. Δυστυχώς, η σεζόν που έχει κάνει είναι απογοητευτική και δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία. Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να παρουσιάσει μια νέα ΑΕΚ και να δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Ωστόσο, κάποια πράγματα που γίνονται στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τον Βέρντε δεν μπορεί να είναι τυχαία. Το ότι ένας Ιταλός ήρθε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και δεν εμπιστεύεται τον συμπατριώτη του για πάνω από μισή ώρα σε τρία παιχνίδια σίγουρα κάτι δείχνει. Ο Βέρντε φαίνεται να μην μπορεί να βγει με τίποτα από το «λήθαργο» και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον όταν είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, με την καλοκαιρινή επένδυση των «κιτρινόμαυρων» να ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments