Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές της Αττικής θα χιονίσει πολύ απόψε

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές της Αττικής θα χιονίσει πολύ απόψε
Σάκης Αρναούτογλου: Από τις προμεσημβρινές όμως ώρες και κυρίως προς το μεσημέρι της Κυριακής οι χιονοπτώσεις εξασθενούμενες θα πρέπει να μετατραπούν σταδιακά σε βροχή ή χιονόνερο.

Σάκης Αρναούτογλου: Μέχρι τη Δευτέρα θα μας ταλαιπωρήσει η κακοκαιρία «Ζηνοβία», που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα θα επηρεάσει κυρίως τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας με βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα. Υπενθυμίζεται, πως εδώ και λίγες ώρες έχει ξεκινήσει χιονόπτωση στο Πήλιο, με την επιδείνωση του καιρού να αναμένεται τις βραδινές ώρες.

Ωστόσο ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε ακριβώς τις περιοχές της Αττικής που θα χιονίσει.

Όσον αφορά στην Αττική, και τα τελευταία στοιχεία θέλουν τη θερμοκρασία χοντρικά από αργά τη νύχτα προς τα μεσάνυχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής να μπορεί δώσει χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές σε συνδυασμό και με ενισχυμένο βοριά στις παρακάτω ορεινές περιοχές του νομού αλλά και μέχρι σε και κάποια βόρεια προάστια!

Όπως: ΔΙΟΝΥΣΟ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΒΑΡΝΑΒΑ, ΒΙΛΙΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΕΡΥΘΡΕΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΑΝΟΙΞΗ, ΑΦΙΔΝΕΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΕΚΑΛΗ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ και πιθανώς ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Από τις προμεσημβρινές όμως ώρες και κυρίως προς το μεσημέρι της Κυριακής οι χιονοπτώσεις εξασθενούμενες θα πρέπει να μετατραπούν σταδιακά σε βροχή ή χιονόνερο στις περισσότερες προαναφερθείσες περιοχές και να περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα…εκτός ίσως από το Διόνυσο, τη Νέα Πέντέλη το Βαρνάβα και τα Βίλια!

Δείτε την ανάρτησή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments