Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών – Μένει η ανακοίνωση

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών – Μένει η ανακοίνωση
Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Έλληνας γκαρντ έφτασε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα της Αχαΐας να κάνει οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση του.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sport24.gr», ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών. Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό μετά από 8 χρόνια, με προορισμό την Ουνίκς Καζάν. Στο ξεκίνημα της σεζόν, ο ίδιος είχε σταθερό ρόλο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, όμως σταδιακά παραγκωνίστηκε και αναζητούσε ουσιαστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το μόνο που απομένει σύμφωνα με τον εν λόγω Μέσο είναι η λύση του συμβολαίου με την ρωσική ομάδα, η ανακοίνωση του διαζυγίου και εν συνεχεία η επισημοποίηση της μεταγραφής του στους «πορτοκαλί». Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη και ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Άλλωστε και η Ουνίκς φρόντισε να ενισχυθεί ήδη στην περιφέρεια, με την απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ.

Όλα αυτά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (30/12), με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να τίθεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Εξάλλου, ο Προμηθέας Πατρών είναι μέσα σε όλους τους στόχους του, κυνηγάει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (υποδέχεται στον ημιτελικό το Περιστέρι), θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Eurocup και να λάβει και πάλι μέρος στον τελικό της Basket League.

Οι στόχοι αυτοί δεν είχαν μείνει κρυφοί από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι μόλις πριν από λίγες ημέρες προχώρησαν και στην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη. Γι’ αυτό και οι Πατρινοί έκαναν την οικονομική υπέρβαση και πλέον ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον Βαγγέλη Μάντζαρη για να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments