Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Φεύγει από την ΑΕΚ με την κατάλληλη πρόταση

Μάρκο Λιβάγια: Φεύγει από την ΑΕΚ με την κατάλληλη πρόταση
Μάρκο Λιβάγια: Ο προβληματικός χαρακτήρας του Κροάτη φορ φαίνεται πως τον ωθεί στην πόρτα της εξόδου, εφόσον η ΑΕΚ ικανοποιηθεί οικονομικά.

Μάρκο Λιβάγια: Το γεγονός ότι ο Κροάτης επιθετικός είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Super League δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ωστόσο, ο προβληματικός χαρακτήρας του είναι αυτός που σε πολλές περιπτώσεις δεν τον αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Άλλωστε, ο ίδιος είναι από τις περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους για την ομάδα τους, αλλά και να το χαλάσουν εντελώς σε κάποια στιγμή «τρέλας». Γι’ αυτό και η συμπεριφορά του αυτή έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Λιβάγια μπορεί να παραχωρηθεί και άμεσα εφόσον υπάρξει η κατάλληλη πρόταση. Ο παίκτης, άλλωστε, εμφανίζεται «ψημένος» για αλλαγή περιβάλλοντος. Έστω και αν εξέφρασε θετική άποψη για τον Καρέρα. Βγάζουν όλοι το καπέλο στο ταλέντο του Μάρκο, αλλά βγαίνουν και από τα ρούχα τους με τα καμώματά του.

Πάντως, στην ΑΕΚ είναι δρομολογημένη απόφαση πως το καλοκαίρι ο Κροάτης θα βγει στην βιτρίνα μια και πλέον η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Άλλωστε, ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και σαφέστατα θα υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον για την απόκτηση του το καλοκαίρι, παρά τον προβληματικό χαρακτήρα του.

Πέτρος Μάνταλος: Το ποσό που θέλει η ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι από τους παλαιότερους αλλά και συνάμα σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όσοι προπονητές έχουν περάσει από την «Ένωση» τον ξεχωρίζουν δίνοντάς του φανέλα βασικού πίσω από τον επιθετικό περιμένοντας από τον ίδιο να κάνει τη διαφορά. Βέβαια, η φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά ούτε και για τον ίδιο. Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο στους υποψήφιους «μνηστήρες» να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες είχε έρθει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Μάνταλο. Ο σύλλογος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Μανόλο Χιμένεθ μετά από πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή με τον οποίο πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρει το «Sportime», η επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, καθώς η Αλ Ουάχντα δεν «ψήνεται» να δώσει πάνω από 1,5 μύριο (και αυτά σε 3 δόσεις), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θέλει να πουλήσει τον Μάνταλο. Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime της Κυριακής, με ένα ποσό 3-4 μυρίων οι «κιτρινόμαυροι» θα σκέφτονταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του αρχηγού τους.

Βαδίζοντας στα 29 χρόνια ζωής και με ένα συμβόλαιο που μικτά κοστίζει (πλέον με τη νέα φορολόγηση στο 22%) πάνω από 1 εκατομμύριο, ο Μάνταλος ακόμη και φέτος που φαντάζει παραγωγικός (17 ματς/8γκολ/7 ασίστ) φέρεται να ‘χει αγωνιστικά κάνει τον κύκλο του μετά από μία «γεμάτη» 5ετία. Ωστόσο, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο 29χρονος άσος δεν «τρελαίνεται» να μετακομίσει στα Εμιράτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments