Αθλητισμός

Πραξιτέλης Βούρος: Παραμένει στο αρχείο για την ΑΕΚ ενόψει μιας πιθανής κλήσης στην Εθνική

Πραξιτέλης Βούρος: Παραμένει στο αρχείο για την ΑΕΚ ενόψει μιας πιθανής κλήσης στην Εθνική
Πραξιτέλης Βούρος: Το όνομα του Έλληνα στόπερ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά οι δυσκολίες της περίπτωσης του είναι αρκετές.

Πραξιτέλης Βούρος: Εδώ και καιρό ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει πάρει τα κλειδιά της ομάδας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ήδη προχώρησε στην επιλογή του Μάσιμο Καρέρα για τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, πέρα από την έλευση του Ιταλού προπονητή πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθούν  οι «κιτρινόμαυροι». Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού.

Στη λίστα του Ίλια Ίβιτς βρίσκεται εδώ και καιρό το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες για την «Ένωση». Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ αποδείχτηκαν εμπόδιο προκειμένου να… τρέξει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ την συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρεμπιπτόντως, ο Βούρος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Κύπρο. Τόσο καλές μάλιστα, που δεν θα αποτελεί έκπληξη έτσι και στο επόμενο προσκλητήριο του Τζον Φαν΄τ Σιπ κληθεί να δώσει παρών στην Εθνική ομάδα, όπως αναφέρει επίσης το ίδιο Μέσο.

Μάρκο Λιβάγια: Τον βγάζει στη «βιτρίνα» η ΑΕΚ το καλοκαίρι

Ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί χωρίς αμφισβήτηση έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Super League, αλλά την ίδια στιγμή είναι και ένας ιδιαίτερα προβληματικός χαρακτήρας. Άλλωστε, ο Λιβάγια μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του για την «Ένωση» αλλά μπορεί και χαλάσει ένα παιχνίδι της ομάδας του, σε μία στιγμή «τρέλας». Γι’ αυτό και η συμπεριφορά του αυτή έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», τα πράγματα για τον Κροάτη επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» δεν έχουν βελτιωθεί. Δεν είναι λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίζονται πως οι προπονήσεις κινούνται σύμφωνα με τις ορέξεις του Λιβάγια. Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του έχει καταλάβει ότι έχει να κάνει με έναν ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα και προσπαθεί να κινηθεί όσο περισσότερο μπορεί με τα… νερά του.

Πάντως, στην ΑΕΚ είναι δρομολογημένη απόφαση πως το καλοκαίρι ο Κροάτης θα βγει στην βιτρίνα μια και πλέον η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Άλλωστε, ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και σαφέστατα θα υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον για την απόκτηση του το καλοκαίρι, παρά τον προβληματικό χαρακτήρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments