Αθλητισμός

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Οδεύει προς τον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Οδεύει προς τον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος
Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο νεαρός άσος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και να τον «κλέψει».

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Δώνη να έχει σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για εκείνον. Οι «πράσινοι» είχαν δώσει μεγάλη μάχη για να τον αποκτήσουν επί των ημερών του Τάκη Φύσσα, καταφέρνοντας τελικά να τον «αρπάξουν» από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν επίσης ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Ο νεαρός άσος είχε δύο συμμετοχές στο τέλος της περσινής σεζόν, ενώ το καλοκαίρι έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Άπαντες ουσιαστικά περίμεναν φέτος να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Παρά το μεγάλο πρόβλημα του «Τριφυλλιού» στο δημιουργικό κομμάτι ο νεαρός άσος δεν έχει πάρει κάποια ευκαιρία, κάτι το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Βλέπετε, το συμβόλαιο του νεαρού άσου με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως και εκείνο του Γιώργου Βαγιαννίδη, και ο ίδιος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από το «Τριφύλλι», όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «trifillara.gr», η πλευρά του 18χρονου χαφ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του παίκτη ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει διαψευστεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Ρόκα η λίστα παικτών από τη Super League

Ο Τσάβι Ρόκα έχει σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετό καιρό, θέλοντας να προετοιμάσει την ομάδα και να την ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Γιώργο Δώνη το τελευταίο διάστημα και γνωρίζει καλά τα κενά που χρειάζεται να καλυφθούν στο «Τριφύλλι». Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον Καταλανό να αντιλαμβάνεται άμεσα τόσο τα θέλω του Δώνη όσο και την οικονομική πολιτική που προτίθεται να ασκήσει ο σύλλογος.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport» θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εάν ο Τσάβι Ρόκα θα τηρήσει ανάλογη στάση με τον Νίκο Νταμπίζα όσον αφορά το θέμα των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπετε, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν κοίταζε ιδιαίτερα την ελληνική αγορά. Πάντως, οι Πράσινοι έχουν ήδη τη λίστα τους από τη Super League και θα τη θέσουν υπόψη του Τσάβι Ρόκα για να την αξιολογήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments