Ελλάδα

Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που δολοφόνησε άγρια τον νονό του

Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που δολοφόνησε άγρια τον νονό του
Πετράλωνα: Οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι αλλά και τη σορό του άτυχου 52χρονου.

Πετράλωνα: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις της οικογενειακής τραγωδίας στα Πετράλωνα, όπου ένας 21χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε και πέταξε σε κάδο απορριμάτων τον 52χρονο νονό του. Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, όπου θα απολογηθεί για την πράξη του. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 21χρονο γιατί σκότωσε τον νονό του, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να υπέδειξε και δύο κάδους στους οποίους πέταξε τα κομμάτια της τεμαχισμένης σορού του 52χρονου με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να πετά σακούλες σε έναν από τους δύο κάδους αυτούς στις 1:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η μητέρα του η οποία διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι αστυνομικοί, πάντως, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε το μαχαίρι του εγκλήματος ούτε και τη σορό του άτυχου 52χρονου καθώς οι κάδοι μέχρι την ομολογία του 21χρονου είχαν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές με τα απορρίμματα να οδηγούνται στον ΧΥΤΑ Λιοσίων όπου μετά από κάθε απόθεση θάβονται.

Πετράλωνα: Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ομολογία του 21χρονου ο ίδιος ήταν που δολοφόνησε τον άτυχο άντρα και συνέχεια πέταξε το πτώμα του στα σκουπίδια. Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε. Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού και πάνω σε κουβέρτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments