Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Αναζητά λύση με Φαούστο Τιένθα

Τσάβι Ρόκα: Αναζητά λύση με Φαούστο Τιένθα
Τσάβι Ρόκα: Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναικού εκτός από τα μεταγραφικά "τρέχει" και τις υποθέσεις των αποδεσμεύσεων με τελευταία χρονικά αυτή του Φαούστο Τιένθα.

Τσάβι Ρόκα: Με σταθερά βήματα προχωρά ο σχεδιασμός του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, καθώς παράλληλα με τα μεταγραφικά αναλαμβάνει να ελαφρύνει το ρόστερ του Γιώργου Δώνη από ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν και κατά συνέπεια δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φαούστο Τιένθα, με τον ταλαντούχο μέσο να έρχεται το καλοκαίρι υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το “Τριφύλλι”. Ο Γιώργος Δώνης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν δεν έδωσε ευκαιρίες στον παίκτη, κρίνοντας πως είναι ανεπαρκής. Το συμβόλαιο του ωστόσο συνεχίζει να τρέχει κανονικά μέχρι και σήμερα, με τον Τσάβι Ρόκα να καλείται να βρει λύση, προκειμένου ο Παναθηναικός να απαλλαγεί από την περαιτέρω πληρωμή του.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του “Τριφυλλιού” με την πλευρά του παίκτη για λύση της συνεργασίας τους προχωρά, με τον ποδοσφαιριστή να κατανοεί πως η καλύτερη λύση για την καριέρα του είναι να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη, η οποία θα του καλύπτει τον αγωνιστικό χρόνο που έχασε στους “Πράσινους”.

Ο Τσάβι Ρόκα μετά τους Μολό και Αρμενάκα είναι πολύ κοντά στο να ελαφρύνει περαιτέρω το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Παράλληλα με τις αποχωρήσεις, οι “Πράσινοι” κυνηγούν και τις όποιες ελπίδες τους για μεταγραφική ενίσχυση, με τελευταίο το όνομα του ταλαντούχου μέσου της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες να πέφτει στο… τραπέζι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments