Αθλητισμός

Ρασβάν Λουτσέσκου: Θέλει τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ

Ρασβάν Λουτσέσκου: Θέλει τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ
Ρασβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ξεχνά το παρελθόν του στην Ελλάδα, αντιθέτως το μυαλό του ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ρασβάν Λουτσέσκου: Το επιτυχημένο πέρασμα του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη στηρίχτηκε σε κομβικούς ποδοσφαιριστές. Ένας από τους παίκτες που εν πολλοίς του χάρισαν το νταμπλ με τον “Δικέφαλο του Βορρά” ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο την περασμένη σεζον να παίρνει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του και να τον οδηγεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Ρασβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια σήμερα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις παρότι οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται από το καλοκαίρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναλαμβάνοντας τις τύχες της Αλ Χιλάλ, αντίθετα με τον Πορτογάλο που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα ωστόσο θέλει τους δύο άνδρες σε ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό του “Δικεφάλου του Βορρά” αλλά για χάρη της Αλ Χιλάλ, καθώς φέρεται ο Ρουμάνος τεχνικός να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου του την απόκτηση του έμπειρου μπακ χαφ.

Ο Λουτσέσκου στην Αραβία έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό για τα δεδομένα σύνολο, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με το ταλέντο του και την προσωπικότητά του να ανεβάσει επίπεδο την Αλ Χιλάλ. Αυτό το ξέρει από πρώτο χέρι ο Ρασβάν Λουτσέσκου, γι’ αυτό και θα ήθελε όσο καμία άλλη την μεταγραφή του Πορτογάλου στην ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments