Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τη Μάρα Δαρμουσλή

Άσχημα τα νέα για τη Μάρα Δαρμουσλή
Δύσκολες στιγμές για το μοντέλο και ηθοποιό Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια ζει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος της αδερφός, Γιώργος Δαρμουσλής. Οι φετινές γιορτές δεν είναι και οι καλύτερες για τη Μάρα Δαρμουσλή, αντιθέτως σκεπάζονται από θλίψη μετά τον χαμό του αγαπημένου της προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, η καλλονή ηθοποιός δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στους προσωπικούς της λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Μια κίνηση που αιφνιδίασε, βεβαίως, δυσάρεστα τους καλούς της φίλους, οι οποίοι κατάλαβαν πως πρόκειται για κάτι κακό το οποίο βρήκε την οικογένεια του μοντέλου. Αμέσως μετά αποκαλύφθηκε η δυσάρεστη είδηση, με τη Μάρα Δαρμουσλή με νέα δημοσίευση να κάνει γνωστό τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού, Γιώργου Δαρμουσλή.

Με νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει με λιτό τρόπο τον αγαπημένο της αδερφό γράφοντας χαρακτηριστικά: ““Έφυγες νωρίς… Καλή αντάμωση Γόγο μου” . Με αυτό το σύντομο σχόλιο στο προσωπικό της Facebook και μια παλαιότερη φωτογραφία θέλησε να πει το δικό της “αντίο” στον αδερφό της.

Το γνωστό μοντέλο ζει δύσκολες στιγμές, με τον θάνατο του αδερφού της να επισκιάζει το κλίμα των γιορτών. Ευχόμαστε συλλυπητήρια σε εκείνην και την οικογένειά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments