Video

Λάκης Γαβαλάς: Τράβηξε όλα τα φλας χορεύοντας το “Μπαλαμό” [vid]

Λάκης Γαβαλάς: Τράβηξε όλα τα φλας χορεύοντας το “Μπαλαμό” [vid]
Λάκης Γαβαλάς: O σχεδιαστής μόδας έκλεψε τη παράσταση στο χθεσινό εορταστικό πρόγραμμα της εκπομπής "Στην υγειά μας" χορεύοντας το τραγούδι "Μπαλαμό".

Λάκης Γαβαλάς: Εορταστικό πρόγραμμα χωρίς Λάκη Γαβαλά δεν γίνεται. Ο σχεδιαστής μόδας χθες βράδυ ήταν καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου και την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ “Στην υγειά μας”. Όπως αναμενόταν ο Λάκης Γαβαλάς χωρίς μεγάλη δυσκολία κατάφερε να κλέψει τη παράσταση τόσο για το εκκεντρικό του ντύσιμο όσο πολύ περισσότερο για τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο σχεδιαστής γεμάτος κέφι χόρεψε με την καρδιά του με τους παρευρισκόμενους να απαθανατίζουν κάθε του κίνηση βγάζοντας μπροστά τα κινητά τους τηλέφωνα ανεβάζοντας βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο Λάκης Γαβαλάς στο άκουσμα του τραγουδιού “Μπαλαμός”, το οποίο χθες βράδυ ερμήνευσε ο Θοδωρής Φέρρης σηκώθηκε και με γρήγορη κίνηση βρέθηκε μόνος του στη πίστα. Ο σχεδιαστής μόδας καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού χόρεψε κερδίζοντας στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα από τους καλεσμένους και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Φορώντας τα… λευκά του κατάφερε να καθηλώσει τους παραβρισκόμενους με το λίκνισμα του, μια πτυχή που έχει αναδείξει και άλλες φορές, καθώς ο Λάκης Γαβαλάς είναι λάτρης του χορού και ευρύτερα της διασκέδασης. Ίσως από τις προσωπικότητες που λατρεύουν να τσαλακώνονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments