Αθλητισμός

Αλέκος Αλεξανδρής: Αποθέωσε τον Βασίλη Καραπιάλη μέσω Facebook

Αλέκος Αλεξανδρής: Αποθέωσε τον Βασίλη Καραπιάλη μέσω Facebook
Αλέκος Αλεξανδρής: Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη, Βασίλη Καραπιάλη και του ευχήθηκε για τη ονομαστική του εορτή.

Αλέκος Αλεξανδρής: Θυμήθηκε τα παλιά ο 52χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Τις εποχές που μαζί με τον Βασίλη Καραπιάλη και συμπαίκτες τους δημιούργησαν ένα ισχυρό σύνολο που κέρδιζε κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός τα χρόνια που οι δύο άνδρες πρωτοστατούσαν κατακτούσε τον έναν τίτλο μετά τον άλλον αφήνοντας πίσω τα λεγόμενα “πέτρινα” χρόνια ανοίγοντας ένα λαμπρό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε στον εορτάζοντα, Βασίλη Καραπιάλη. Ο πάλαι ποτέ μέσος των “Ερυθρόλευκων” χθες είχε τη γιορτή του, με τον Αλεξανδρή να ποστάρει στο Facebook τις ευχές του τονίζοντας παράλληλα πως ο Καραπιάλης ήταν κατ’ αυτόν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχουν δει τα μάτια του στον Ολυμπιακό.

«Χρόνια πολλά ρε Βασίλαρε, που για μένα είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που είδα με τα μάτια μου στον Ολυμπιακό» ανέφερε ο Αλεξανδρής για τον Καραπιάλη.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό, καθώς συνυπήρξαν για έξι χρόνια δημιουργώντας μαζί με τους συμπαίκτες τους ένα εκρηκτικό σύνολο που χάρισε νίκες και τίτλους στους “Ερυθρόλευκους”.  Η εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλον είναι αμοιβαία, με τον Αλέκο Αλεξανδρή να την φανερώνει και μέσω Facebook τοποθετώντας τον Βασίλη Καραπιάλη στην κορυφή των ποδοσφαιριστών που έχει συνεργαστεί καθ’ όλη τη ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments