Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [2/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [2/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (2/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (2/1/20).

  • Κριός

Κρυφά ζηλεύετε τη φαινομενικά τέλεια σχέση κάποιων. Αλλά αυτό που δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε είναι το εξής: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πάντα προκύπτουν προβλήματα. Μην το ξεχνάτε αυτό. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή και στις προσπάθειες να βρείτε τον έρωτα. Μην ανησυχείτε τι γίνεται με τους άλλους.

  • Ταύρος

Σήμερα έχετε μια στοργική και γλυκιά διάθεση, γι’ αυτό βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε να χουχουλιάσετε. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί στον ερωτικό τομέα, αρκεί να είστε αυθεντικοί. Μην αφήνετε να σας καταβάλλει η φυσική σας ισχυρογνωμοσύνη. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να θέλετε να είστε κυρίαρχοι.

  • Δίδυμοι

Πραγματικά «τα σπάτε» σήμερα. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας φωτίζουν τα πάντα, όπου και αν βρίσκεστε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε, είναι ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές. Με ποιον θα γυρίσετε σπίτι απόψε; Μην ζορίζεστε. Αφήστε τους άλλους να έρθουν σε εσάς.

  • Καρκίνος

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είστε γεννημένοι ηγέτες. Αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι αν θελήσετε να ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Γι’ αυτό να είστε σταθεροί αλλά ευγενικοί όταν προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας.

  • Λέων

Σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε την περηφάνια σας να μπει εμπόδιο, σε μια σχέση που τιθασεύει το φυσικό σας χάρισμα και κίνητρο. Τώρα δεν είναι ώρα για συμβιβασμούς. Μην ψάχνετε για ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Εξάλλου αξίζετε τα καλύτερα!

  • Παρθένος

Αξιοποιήστε την ικανότητά σας στις ανακαλύψεις (που συνήθως χρησιμοποιείτε για να βρείτε τα χαμένα κλειδιά σας) για να βρείτε το τέλειο ραντεβού. Σταματήστε να παίζετε την προξενήτρα για τους φίλους σας και ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Εξάλλου, ποιος σας ξέρει καλύτερα από εσάς; Άλλωστε, ποιος μπορεί να σας αντισταθεί;

  • Ζυγός

Ήρθε η ώρα να γράψετε λίγη μουσική για να γιορτάσετε το νέο σας φλερτ. Ξεκαθαρίστε τα παλιά σας CD και τις μπαλάντες από το λύκειο και κάντε χώρο για κάτι καινούργιο. Εξάλλου, σήμερα είναι μια καινούργια μέρα.

  • Σκορπιός

Όταν παίζετε, παίζετε για τα καλά. Γι’ αυτό μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, μην παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά. Απλά προσπαθήστε να διασκεδάζετε. Αποφύγετε τον πειρασμό να δεσμευτείτε με ένα πρόσωπο μόνο. Αντ’ αυτού, πάρτε τα όπλα σας και βγείτε στη μάχη.

  • Τοξότης

Δεν θα μπορούσατε να επηρεάζεστε λιγότερο τώρα. Σε ό,τι σας αφορά, ο κόσμος γύρω σας είναι σαν ένα μεγάλο παιχνίδι πόκερ και εσείς είστε ο κρουπιέρης. Μην αφήνετε την αδυναμία σας για διασκέδαση να σαμποτάρει μια πιθανή ερωτική σχέση. Τα ανέκδοτα και τα αστεία είναι ωραία όταν τα μοιράζεστε με τους φίλους σας… Αλλά ένα καινούργιο άτομο μπορεί να μην καταλάβει την αίσθηση του χιούμορ σας.

  • Αιγόκερως

Δεν θα μπορούσατε ποτέ να προδώσετε ένα μυστικό. Αυτό μπορεί να κάνει ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον να νομίζει ότι είστε κρυψίνους, χωρίς να καταλαβαίνει πόσο ευάλωτοι είστε στην πραγματικότητα. Η θρυλική σας αυτοσυγκράτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε μοναχικές νύχτες και άδειες αγκαλιές, για αυτό αφήστε κάποιον/α να λιώσει το φαινομενικά παγωμένο προσωπείο σας.

  • Υδροχόος

Αυτό που για τους υπόλοιπους είναι περίεργο, για εσάς είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν είναι μυστήριο που δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με τους άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, η δυσκολία τώρα έγκειται στην ανικανότητά σας να επιλέξετε ένα πρόσωπο από όσας σας πολιορκούν. Δεν είστε συμβατικοί. Γιατί δεν δοκιμάζετε παραπάνω από ένα;

  • Ιχθύες

Τώρα είστε απίστευτα χαρούμενοι, αν καταφέρετε να χαθείτε στο πλήθος. Εξάλλου, είναι πολύ πιο εύκολο να πάτε με το ρεύμα αντί να περπατήσετε το δικό σας μονοπάτι. Αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Προσπαθήστε το αν θέλετε – αλλά δεν θα καταφέρετε ποτέ να ξεφύγετε από τις διερευνητικές ματιές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments