Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [28/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [28/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [28/12/19].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [28/12/19].

Κριός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο εσωστρεφείς από όσο συνήθως. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας να βρίσκεται με πολλούς ανθρώπους, πηγαίνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε. Το πιθανότερο είναι ότι το κορμί και το μυαλό σας χρειάζονται ένα διάλειμμα από το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ταύρος

Σήμερα η κακή διάθεση κάποιου φίλου, μπορεί να σας χαλάσει το πρόγραμμα. Μην αφήσετε το δράμα κανενός να σας εμποδίσει να περάσετε καλά. Δώστε στο φίλο σας την απαραίτητη υποστήριξη για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του αλλά κρατήστε τις αποστάσεις σας.

Δίδυμοι

Σήμερα η υγεία σας πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Πιείτε έναν χυμό πορτοκάλι για μια γενναία δόση βιταμίνης C. Ξεκουραστείτε και αποβάλλετε το άγχος σας μέσω του διαλογισμού και της γυμναστικής.

Καρκίνος

Σήμερα η αναποφασιστικότητά σας εκνευρίζει τους πάντες γύρω σας. Αν δεν αισθάνεστε πολύ σίγουροι με μια απόφαση που πρέπει πάρετε, ζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο. Ή αναβάλλετε το θέμα, μέχρι να αισθανθείτε ικανοποιημένοι με αυτό που θα δηλώσετε.

Λέων

Η διαίσθησή σας είναι το μυστικό σας όπλο σήμερα. Αξιοποιήστε αυτή την ικανότητα, για να καταλάβετε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις ενός/μιας θαυμαστή/θαυμάστριας. Αναζητήστε σημάδια στη γλώσσα του σώματος και στον τόνο της φωνής… Και αφήστε το ένστικτό σας να αποκρυπτογραφήσει αυτές τις πληροφορίες.

Παρθένος

Τι γίνεται με το τελευταίο σας φλερτ και αισθάνεστε ζαλισμένοι από έρωτα; Τώρα ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίζετε να αναλύετε τα αόρατα στοιχεία, που κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά κάθε φορά που τον/την βλέπετε. Είναι κάτι στο χαμόγελο, στο βλέμμα ή στη μυρωδιά του/της; Απολαύστε την επαφή σας μαζί του/της.

Ζυγός

Κάποιες αλλαγές είναι καθοδόν είτε σας αρέσει είτε όχι. Η ζωή δεν σταματάει για κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Παραμείνετε ευέλικτοι σε περισσότερες από μία εκβάσεις και θα είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε.

Σκορπιός

Μήπως έχετε κάποιο συγκεκριμένο όραμα για το τι συνιστά ένα επιτυχημένο ραντεβού; Καθίστε σήμερα και γράψτε μια λίστα με τα χαρίσματα που αναζητάτε από το ταίρι σας. Στη συνέχεια κινηθείτε προς τα πίσω, για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως ντροπαλοί, όταν βρίσκεστε με κάποιον/α που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Δεν είναι ώρα για ντροπές. Είναι φυσικό να αισθάνεστε νευρικότητα όταν είστε μαζί με το αντικείμενο του πόθου σας. Μην μιλήσετε μέχρι να αισθανθείτε απόλυτα έτοιμοι.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σας μπορεί να σας δώσουν μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για τα ερωτικά σας σήμερα. Ζητήστε τη γνώμη τους για το τελευταίο σας φλερτ. Εκείνοι σας ξέρουν καλύτερα από όλους και θέλουν μόνο την ευτυχία σας, για αυτό καλά θα κάνετε να πάρετε στα σοβαρά τα σχόλια τους.

Υδροχόος

Το άτομο με το οποίο βγαίνετε, μπορεί να θέλει να πάτε τα πράγματα μεταξύ σας λίγο πιο αργά. Μην το παρερμηνεύσετε και το πάρετε για απόρριψη. Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Αφήστε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς.

Ιχθύες

Η αγάπη είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Αλλά αν το πάθος πάρει την κάτω βόλτα, τα πράγματα μπορεί να πάνε πραγματικά πολύ στραβά. Η κτητικότητα φέρνει συναισθηματική αναταραχή. Μην αφήσετε τυχόν πληγωμένα συναισθήματα να σας γίνουν απωθημένο και να σταθούν εμπόδιο σε μελλοντικές σχέσεις. Συγχωρήστε και προχωρήστε παρακάτω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments