Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [31/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [31/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (31/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (31/12/19).

  • Κριός

Τι σας εμπνέει; Φτιάξτε τη μέρα σας έτσι ώστε να περιλαμβάνει πράγματα που ερεθίζουν την καρδιά και το μυαλό σας. Πηγαίνετε να δείτε ένα ενδιαφέρον φιλμ, μια βόλτα στο πάρκο ή μια επίσκεψη στο μουσείο. Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη στην οποία ζείτε.

  • Ταύρος

Σήμερα δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να διαλογιστεί ή να ονειροπολήσει. Μπορεί αυτό να έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμα που έχετε κάνει ή με τον πρακτικό σας χαρακτήρα… Αλλά το υποσυνείδητο σας έχει ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Ακούστε το.

  • Δίδυμοι

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευστροφία σας τώρα – και η καρδιά σας θα ακολουθήσει με μερικούς ιδιαίτερα παραγωγικούς τρόπους. Πόσο μακριά μπορείτε να πάτε τη σκέψη σας; Και τι γίνετε με τα συναισθήματα σας;

  • Καρκίνος

Το να φροντίζετε για όλα μπορεί να γίνει κουραστικό. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Μπορεί να θέλετε να κάτσετε σπίτι όλη μέρα με τις παντόφλες, να πάτε μια μεγάλη βόλτα ή να παρακολουθήσετε μια παράσταση.

  • Λέων

Λάμπετε ολόκληροι σήμερα. Και οι άνθρωποι θέλουν να σας πλησιάσουν όσο περισσότερο μπορούν και ας κινδυνεύουν να καούν. Κάπου εκεί έξω σας περιμένει μια ερωτική περιπέτεια. Μην περιμένετε άλλο!

  • Παρθένος

Μπορεί να έχετε μυριάδες υποχρεώσεις αλλά είστε πολύ καλοί στον προγραμματισμό. Για αυτό προγραμματίστε και λίγο ελεύθερο χρόνο, χωρίς να πρέπει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Αφήστε τον εαυτό σας να εκτονωθεί και κάντε ό,τι σας αρέσει.

  • Ζυγός

Αυτή η προσέγγιση που θέλετε να ακολουθήσετε; Αυτή η πρόσκληση που θέλετε να κάνετε; Αυτό το e-mail που σκέφτεστε να στείλετε; Το σύμπαν σήμερα σας δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πάρετε έξτρα πόντους για την προσπάθεια.

  • Σκορπιός

Αν αναλάβετε ένα ρίσκο στην ερωτική σας ζωή, να είστε έτοιμοι για όλες τις πιθανές εκβάσεις. Ποιο είναι το χειρότερο σενάριο και πώς θα το χειριστείτε; Υπάρχει τρόπος να εξερευνήσετε περαιτέρω την κατάσταση χωρίς να εκθέσετε την καρδιά σας σε κίνδυνο;

  • Τοξότης

Σήμερα μπορεί να πέσετε αναπάντεχα πάνω σε κάποιο υπέροχο άτομο, διαδικτυακά είτε στην αληθινή ζωή. Για να ανακαλύψετε το μεγαλείο του, θα πρέπει να προσεγγίσετε τους πάντες με ανοιχτό μυαλό – και αυτιά.

  • Αιγόκερως

Για μισό λεπτό! Αν κοιτάτε το διαδικτυακό προφίλ κάποιου/κάποιας και ακούτε γαμήλια εμβατήρια, μάλλον έχετε πάρει φόρα. Λίγος ρεαλισμός θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην ερωτική σας ζωή τώρα.

  • Υδροχόος

Ρίξτε μια ματιά στις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα για ενδιαφέροντες, εμφανίσιμους (και αδέσμευτους!) φίλους φίλων. Στη συνέχεια μπορείτε να τους στείλετε ένα αστείο e-mail – ή να ζητήσετε από τον κοινό σας φίλο να σας κανονίσει τη γνωριμία.

  • Ιχθύες

Δεν θα θέλατε κάποιος, που του έχετε εκμυστηρευτεί τον έρωτα σας για κάποιο πρόσωπο, να πάει και να του τα ξεράσει όλα. Για αυτό καλό θα ήταν να το σκεφτείτε προσεκτικά πριν μοιραστείτε τα ερωτικά σας μυστικά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments