Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Προβάρει ενδεκάδα ενόψει ντέρμπι

Γιώργος Δώνης: Προβάρει ενδεκάδα ενόψει ντέρμπι
Γιώργος Δώνης: Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Γιώργος Δώνης: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι “Πράσινοι” φιλοδοξούν να μπουν στο νέο έτος με θετικό πρόσημο στοχεύοντας σε αποτέλεσμα έχοντας μπροστά τους ωστόσο μια δύσκολη αποστολή κόντρα στους “Ερυθρόλευκους”. Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης με την επιστροφή στις προπονήσεις έχει στο μυαλό του μονάχα την προσεχή αναμέτρηση στο Φάληρο.

Οι πρώτες σκέψεις του Γιώργου Δώνη είναι να μην πάρει ιδιαίτερα ρίσκα καταρτίζοντας την ενδεκάδα με τα πρόσωπα που έχει στηριχτεί κατά κύριο λόγο και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα με μοναδικό στη κορυφή τον Φεντερίκο Μακέντα, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο προκειμένου η ομάδα του να βρει δίχτυα. Στο τέρμα υπολογίζεται κανονικά ο Σωκράτης Διούδης, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να έχει μπροστά του τετράδα στην άμυνα, η οποία θα απαρτίζεται από τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκερφελντ και Ινσούα.

Από εκεί και πέρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει δύο παίκτες σε ρόλο αμυντικών χαφ. Την ευθύνη να καταστρέψουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα αναλάβουν οι Δώνης και Κουρμπέλης, ενώ από εκεί και έπειτα, Ζαχίντ, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν συνθήκες απειλής πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Φεντερίκο Μακέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments