Αθλητισμός

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Μια ανάσα από σούπερ ταλέντο ο Ολυμπιακός

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Μια ανάσα από σούπερ ταλέντο ο Ολυμπιακός
Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Οι "Ερυθρόλευκοι" εκτός από μεταγραφές ουσίας κινούνται και σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που μπορούν μακροπρόθεσμα να δώσουν πολλά οφέλη στον σύλλογο.

Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού δεδομένα χωράει πάντα και ποδοσφαιριστές – επένδυση. Οι Πειραιώτες διαχρονικά “σκανάρουν” την αγορά αναζητώντας νεαρούς παίκτες που έχουν όλα τα φόντα μέσα στα χρόνια να αποδώσουν τα μέγιστα και να προσφέρουν αρκετά συν στον σύλλογο τόσο αγωνιστικά όσο και στο παιχνίδι της μεταπώλησης. 

Έτσι για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο το τμήμα σκάουτινγκ των “Ερυθρόλευκων” φιλοδοξεί να χτυπήσει… φλέβα χρυσού φέρνοντας στον σύλλογο “αστεράκια” που στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς μπορούν να απογειωθούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κινείται στη διαδικασία απόκτησης του 17χρονου Αφρικανού επιθετικού, Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ. Ο νεαρός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γουινέας, με τις εκθέσεις του τμήματος σκάουτινγκ να τονίζουν πως αξίζει αρκετά η επένδυση πάνω του.

Πηγές από την αφρικανική χώρα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του νεαρού από την Κεφόμιγκ, ομάδα από τη Γουινέα. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι” εκτός από τη διεθνή αγορά ρίχνουν τα δίχτυα τους και στην εγχώρια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση 19χρονου ταλέντου από τη Βόρεια Ελλάδα. Το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο τονίζεται πως ο νεαρός έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα με το πέρασμα των χρόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments