Αθλητισμός

Super League: Αυτοί θα σφυρίξουν τη 17η αγωνιστική

Super League: Αυτοί θα σφυρίξουν τη 17η αγωνιστική
Super League: O Φινλανδός Γκεστράνιους ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Τάσος Παπαπέτρου στο Άρης - ΠΑΟΚ.

Super League: Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) οι διαιτητές για τη 17η αγωνιστική της Super League, στην οποία ξεχωρίζει τόσο το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όσο και η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” λοιπόν, κουμάντο θα κάνει ο Φιλανδός, Ματίας Γκεστράνιους.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Γκεστράνιους θα σφυρίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αραβίρτα και Λάμπου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR o Τάσος Σιδηρόπουλος. Υπενθυμίζεται πως ο Φινλανδός επιστρέφει στη χώρα μας ύστερα από σχεδόν δύο μήνες, αφού τον Νοέμβριο ήταν το αφεντικό στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός από το συγκεκριμένο ματς έχει διευθύνει στο περσινό πρωτάθλημα το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2-0) και το Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-1). Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι, το βράδυ του Σαββάτου ο Τάσος Παπαπέτρου θα διευθύνει το ματς ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά οι ορισμοί για την 17η αγωνιστική:

  • Σάββατο 4/1:
  1. 17:15 ΟΦΗ – Βόλος Τζοβάρας, Βοηθοί: Ψαρρής, Μεϊντάνας, 4ος Γρατσάνης, VAR Κομίνης, AVAR Μπούξμπαουμ.
  2. 19:30 Άρης – ΠΑΟΚ Παπαπέτρου, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Απτόσογλου, 4ος Τσαμούρης, VAR Μανούχος, ΑVAR Δημόπουλος
  3. 20:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης Κουτσιαυτής, Βοηθοί: Μωυσιάδης, Χριστακόγλου, 4ος Κουκουλάς, VAR Ζαχαριάδης, AVAR Κοτσάνης
  • Κυριακή 5/1
  1. 15:00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός Τάσης, Βοηθοί: Αλεξέας, Κόλλιας, 4ος Γιουματζίδης, VAR Παπαδόπουλος, AVAR Νικολαϊδης.
  2. 17:15 Ξάνθη – Λάρισα Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Φωτιάδης, VAR Διαμαντόπουλος, AVAR Τριανταφύλλου
  3. 17:15 Πανιώνιος – Λαμία Βάτσιος, Βοηθοί: Σαμοΐλης, Παπαδάκης, 4ος Μπεκιάρης, VAR Κουμπαράκης, AVAR Σάββας.
  4. 19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γκεστράνιους Boηθοί: Αραβίρτα, Λάμπου, 4ος Καραντώνης, VAR Σιδηρόπουλος, AVAR Κωσταράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments