Αθλητισμός

Τζέιμς Νάναλι: Επιστρέφει στην “αγκαλιά” του Ομπράντοβιτς

Τζέιμς Νάναλι: Επιστρέφει στην “αγκαλιά” του Ομπράντοβιτς
Τζέιμς Νάναλι: Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ωστόσο φαίνεται πως καταλήγει στην Φενέρμπαχτσε.

Τζέιμς Νάναλι: Μετά τον Τόμας οι Τούρκοι προχωρούν σε ακόμη μία προσθήκη ανανεώνοντας το ρόστερ τους με την απόκτηση του Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που καθιερώθηκε και τον γνώρισε τον μπασκετικό κοινό της Ευρώπης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπαθεί να συμμαζέψει την ομάδα του έπειτα την κάκιστη παρατεταμένη πορεία της στην Ευρωλίγκα πραγματοποιώντας τονωτικές ενέσεις με παίκτες που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ο Νάναλι είναι μια από αυτές τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών του προπονητή, καθώς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιςτ κατάφερε να πραγματοποιήσει τις καλύτερες χρονιές του βοηθώντας την Φενέρμπαχτσε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Την περασμένη χρονιά αγωνίσθηκε στην Ευρωλίγκα για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία είχε  14.1 πόντους σε 10 αγώνες της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Αμερικανού μπασκετμπολίστα βρέθηκε στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι “Πράσινοι” κυνήγησαν την περίπτωση απόκτησής του. Τελικά ο 29χρονος επέλεξε όπως φαίνεται να βρεθεί σε γνώριμα λημέρια, με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον περιμένει άμεσα προκειμένου να δώσει λύσεις, οι οποίες χρειάζονται άμεσα προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει στις νίκες. Χθες οι Τούρκοι έπειτα από συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα πανηγύρισαν τη νίκη στον Πειραιά επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments