Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στην οκτάδα”

Κώστας Σλούκας: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στην οκτάδα”
Κώστας Σλούκας: Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στα playoffs της Euroleague εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μετά το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Κώστας Σλούκας: Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 96-87 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την 17η αγωνιστική της Εuroleague, σε ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο καθώς ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης. 

Μετά την αναμέτρηση ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο sport-fm.gr για το αποτέλεσμα στο παρκέ του Φαλήρου αλλά και για τα προβλήματα της τουρκικής ομάδας. Επίσης, σημείωσε ότι οι Πειραιώτες θα καταφέρουν πιθανότατα να βρεθούν στις πρώτες οκτώ θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Όσο για τις χλιαρές αποδοκιμασίες που άκουσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε πως δεν ασχολείται αφού είναι μέρος του παιχνιδιού.

Για την μεγάλη νίκη της Φενέρ:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη μετά από άσχημα αποτελέσματα. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια στο τέλος ενώ αξίζαμε την νίκη, καθώς “αυτοκτονήσαμε”. Μην κρυβόμαστε, η Φενέρμπαχτσε έχει αρκετά προβλήματα. Αγωνιστήκαμε στον Πειραιά με μόλις έναν παίκτη στην θέση του σέντερ. Παρόλα αυτά ο στόχος μας είναι η είσοδο στα playoffs όπως και του Ολυμπιακού».

Για τον Ολυμπιακό:

«Οι “ερυθρόλευκοι” είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κυρίως όταν αγωνίζονται στο ΣΕΦ. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά και ελέγξαμε τον ρυθμό του ματς. Αξίζαμε απόλυτα την νίκη πιστεύω. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ δυνατή έδρα, έχω την αίσθηση ότι θα κερδίσει μεγάλα παιχνίδια στην συνέχεια, αποτελέσματα που θα τον βοηθήσουν να μπει στην οκτάδα. Για αυτό τον λόγο και η νίκη μας παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν ασχολούμαι με αυτά που ακούγονται για εμένα στην κερκίδα. Ο κόσμος κάνει την δουλειά του. Είναι λογικό να επευφημεί την ομάδα του και να γιουχάρει εμένα όταν για παράδειγμα σουτάρω βολές. Είμαστε 40 λεπτά αντίπαλοι στο γήπεδο και ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει. Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Εγώ τον έχω ζήσει εφτά χρόνια και γνωρίζω πόσο σκληρά έχει δουλέψει. Ξέρω πόσο σκληρός είναι με τον εαυτό του και τι νοοτροπία διαθέτει. Αξίζει απόλυτα την θέση στο πάνθεον της Εuroleague».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments