Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων [pics]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων [pics]
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτούς τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν οι Μάρτινς και Δώνης για το ντέρμπι των αιωνίων.

Ολυμπιακός – ΠαναθηναϊκόςΣε λιγότερο από μία ώρα θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στο παιχνίδι που θα κλείσει την 17η αγωνιστική της Super League.  Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Τον Μπα επέλεξε για παρτενέρ του Σεμέδο ο Πέδρο Μάρτινς. Χωρίς καμία έκπληξη η ενδεκάδα του Γιώργου Δώνη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό του με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας στην τετράδα της άμυνας, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ. Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Αραμπί.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Απέφυγε τις εκπλήξεις ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε το σύστημα 4-2-3-1, που εφάρμοσε στα τρία ντέρμπι του πρώτου γύρου. Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα αρχίσουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό άκρο.

Ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ζαχίντ θα είναι ο επιτελικός χαφ, ο Μπουζούκης ο δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηγιοβάνης ο αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments