Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ώρα “αιωνίων” και στο φόντο το τρίποντο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ώρα “αιωνίων” και στο φόντο το τρίποντο
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αντίστροφα μετρούν οι φίλαθλοι για το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν στις 19:30 τα “ξίφη” τους στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 17η αγωνιστική της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σημειώνεται, πως οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν  τον κόσμο τους στο πλευρό τους καθώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Το παιχνίδι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους Πειραιώτες προκειμένου να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη.

Ο Μαρτίνς δηλώνει ότι όλοι στο Ρέντη είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα. Προβλήματα εκτός της γνωστής απουσίας του Φορτούνη και αυτής του Γκιλιέρμε δεν υπάρχουν και έτσι ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να παρατάξει μια 11άδα με μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, ο Καμαρά αναμένεται να παίξει στη μεσαία γραμμή με τον Μπουχαλάκη να είναι δίπλα του. Μεσοεπιθετικά οι Βαλμπουενά, Μασούρας και Ποντένσε θα αναλάβουν την οργάνωση του παιχνιδιού και μπροστά, στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Ελ Αραμπί. Στην άμυνα οι Σεμέντο και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι και πάλι το αμυντικό δίδυμο με τους Τσιμίκα και Ομάρ στα άκρα. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Σα.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για τους τρεις βαθμούς, αφού έτσι θα προσπεράσει τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει οι παίκτες του να έχουν την κατοχή της μπάλας και περιμένουν πίσω στην άμυνα. Επίσης, είναι φανερές οι προθέσεις του να ξεκινήσει ο Ζαχίντ στην 11άδα. Συγκεκριμένα, το 4-2-3-1 φαίνεται πως θα διατηρηθεί με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Γιόχανσον, Ινσούα. Στα άκρα τους Σενκεφελντ και Πούγγουρα, στο κέντρο Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, με τους Μπουζούκη, Ζαχίντ και Χατζηγιοβάννη να παίζουν μεσοεπιθετικά και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments