Αθλητισμός

Γιάννης Μυστακίδης: Αποφασίζουν οι Ολλανδοί για το μέλλον του

Γιάννης Μυστακίδης: Αποφασίζουν οι Ολλανδοί για το μέλλον του
Γιάννης Μυστακίδης: Οι άνθρωποι της Ντε Γκράαφτσαπ αναμένεται να πάρουν σύντομα μια απόφαση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μυστακίδης: Μπορεί ο έμπειρος επιθετικός να έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά για άλλη μια φορά δεν υπολογίζεται. Οι πρωταθλητές του έδωσαν το “ΟΚ” να πάει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ντε Γκράαφτσαπ. Η Ολλανδική ομάδα βρίσκεται στην Ιβιρική χώρα προκειμένου να κάνει τη χειμερινή της προετοιμασία καθώς το Ολλανδικό πρωτάθλημα έχει διακοπή.

Η Ντε Γκράαφτσαπ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) σε φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους εναντίον της Γιουρόπα FC. Στο 46′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δοκιμάζεται από την ολλανδική ομάδα και, μάλιστα, έδωσε προσωρινά το προβάδισμα (2-1) στην Ντε Γκράαφτσαπ.  Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πίτερ Χόφστιντ, ρωτήθηκε αν ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, που αφήνει, μέχρι στιγμής, καλές εντυπώσεις θα ενταχθεί, τελικά, στο ρόστερ, αλλά δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Θέλουμε να τον δούμε και κατά τη διάρκεια ορισμένων μορφών προπόνησης και σύντομα θα ληφθεί απόφαση».

Η πορεία του Μυστακίδη τα τελευταία χρόνια

Πριν από λίγα χρόνια ο Έλληνας επιθετικός ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έβγαλαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο σταδιακά άρχισε να χάνει τη θέση του στην ομάδα. Τις τελευταίες σεζόν παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού. Η αρχή έγινε με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ακολούθησαν Πας Γιάννινα και Γκούρνικ Ζάμπζε.

Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αλλά για άλλη μια φορά δεν είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας. Οι πρωταθλητές τον παραχώρησαν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο. Στους νεοφώτιστους αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια στο πρώτο μισό της χρονιάς με αποτέλεσμα να γυρίσει στην ομάδα που ανήκει πριν το προγραμματισμένο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments