Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

Κώστας Φορτούνης: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός
Κώστας Φορτούνης: Μια μέρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, οι "Ερυθρόλευκοι" είδαν τον 27χρονο άσσο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κώστας Φορτούνης: Ήταν 10 Ιουλίου όταν ο ταλαντούχος επιθετικός βρέθηκε φάτσα με την ατυχία και τον σοβαρό τραυματισμό. Οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε μέσα σε μια στιγμή εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής εκεί που είχε καταστρώσει τα πλάνα του για τη σεζόν με τον Φορτούνη στη θέση του οργανωτή είδε τα σχέδια του να καταστρέφονται σε μια στιγμή.

Τότε ο Κώστας Φορτούνης ολοκληρώνοντας επιτυχώς το χειρουργείο είχε αναφέρει πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τελικά έπειτα από σκληρή δουλειά με τον εαυτό του και το χειρουργημένο του πόδι έκανε πράξη όσα είχε…τάξει επισφραγίζοντας την σημερινή ημέρα με τον καλύτερο τρόπο.

Μια μέρα μετά την νίκη των “Ερυθρόλευκων” στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρις το τέρμα του Ελ Αραμπί, ήρθε άλλο ένα νέο να σκορπίσει χαμόγελα στο Ρέντη. Ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων λαμβάνοντας μέρος με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας μια για πάντα τις ατομικές προπονήσεις.

Ο 27χρονος δείχνει υγιής και έτοιμος να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή και σε επίσημο παιχνίδι. Οι “Ερυθρόλευκοι” δεν δείχνουν να βιάζονται, καθώς το μόνο που δεν θέλουν είναι να ξαναδούν τον ποδοσφαιριστή τους να τραυματίζεται. Ωστόσο η επάνοδος του δεν αργεί!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments