Αθλητισμός

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πιθανή η άμεση επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πιθανή η άμεση επιστροφή του στον Ολυμπιακό
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον Έλληνα φοργουόρντ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός δεν περνάει την καλύτερη φάση του. Στα εθνικά πρωταθλήματα αγωνίζεται στην Α2, ενώ έχει άλλο ρόστερ που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη αλλάξει προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο οι αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν μόνο στη θέση του προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Πρώτος στόχος είναι να τονωθεί το Ελληνικό στοιχείο και να αποχωρήσουν κάποιοι ξένοι της ομάδας που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Στο πλάνο της Ελληνοποίησης, πρώτο και καλύτερο όνομα είναι αυτό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Σκέψεις για επιστροφή Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αθλητής αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα διακόψει τον δανεισμό και θα επιστρέψει στο λιμάνι. Ο νεαρός φόργουορντ βρήκε χώρο στην ομάδα της Νίκαιας, πραγματοποιεί καλή σεζόν στην Basket League (11,7 πόντοι, 4,8 ριμπάουντ, 11,9 ranking μ.ο) και είναι στο «κάδρο» για πιθανή επανένταξη στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει άμεσα ρόλο στην δωδεκάδα και χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Εκτός από αυτό το «μέτωπο», δεν αποκλείεται να υπάρξει «ντόμινο» με σαρωτικό κύμα αλλαγών στο ρόστερ, αφού υπάρχει η σκέψη για «διαζύγιο» με ξένους. Την ίδια ώρα, υπάρχει σταθερά και θέμα με τον Κεστούτις Κεμζούρα, αφού το κλίμα έχει βαρύνει μετά και την τελευταία ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο. Το ματς με την Βαλένθια ίσως εξελιχθεί σε κομβικό παιχνίδι για τον έμπειρο τεχνικό και για την αλλαγή φιλοσοφίας που ίσως επιχειρηθεί στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments