Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έτοιμοι και για παραχωρήσεις οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός: Έτοιμοι και για παραχωρήσεις οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός: Στον Πειραιά εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Ολυμπιακός: Η πορεία των “Ερυθρόλευκων” ως τώρα κρίνεται επιτυχημένη. Με τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού οι Πειραιώτες “σκαρφάλωσαν” στη κορυφή της βαθμολογίας έναν βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την αήττητη πορεία προς τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Πέδρο Μάρτινς είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν το “τρίποντο” χάρις το όμορφο τελείωμα του Ελ Αραμπί λίγο πριν το τελευταίο μέρος της αναμέτρησης.

Αρκετές από τις ηχηρές μονάδες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρντ απόδοσης, ωστόσο μια στιγμή στάθηκε αρκετή για τη μεγάλη νίκη. Επιστρέφοντας σε ατομικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως πολλοί από τους ποδοσφαιριστές τους απασχολούν έντονα μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι δεν αποκλείεται κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να προβούν σε επίσημη κρούση για τις απόκτηση των δικαιωμάτων τους.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Τσιμίκας, Καμαρά, Σεμέδο και αρκετοί ακόμη έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους προκαλώντας ποικιλοτρόπως χαμόγελα στα γραφεία του Ολυμπιακού. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, οι “Ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται διαλλακτικοί στο να συζητήσουν ενδεχόμενη παραχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή τους, αν βέβαια ο εκάστοτε “μνηστήρας” ικανοποιήσει πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές – στόχους που διαθέτει ο Ολυμπιακός δεν έχουν στο συμβόλαιό τους ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες μπορούν να ζητήσουν το ποσό που οι ίδιοι θεωρούν πως αντιστοιχεί στην κάθε περίπτωση. Πάντως μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εκτός από μεταγραφική ενίσχυση οι Πειραιώτες να πουν το “ναι” σε μια ηχηρή αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments