Lifestyle

Είδηση έκπληξη για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Είδηση έκπληξη για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου
Η νεαρή influencer θα πάρει μέρος σε reality μόδας.

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, έχει ήδη “κλειδώσει” για το νέο κύκλο του reality μόδας “My Style Rocks”. Η νεαρή είναι η κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου. Η ίδια έχει συναργαστεί με σχεδιαστές του εξωτερικού και δηλώνει “real life barbie”. Υπάρχει περίπτωση να σας θυμίζει κάτι η Κιάρα, αφού στις οντισιόν του Next Top Model 2018 είχε κοπεί από τους κριτές για τα τατουάζ που είχε.

Το νεαρό μοντέλο είχε δηλώσει τότε:

“Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα”.

Πάντως η Κιάρα Μαρκέζη έχει ήδη συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές του εξωτερικού που την έχουν εμπιστευτεί να καλύψει καμπάνιες και fashion shows. Και στο instagram δεν πάει πίσω αφού αν ρίξει κανείς μια ματιά στο λογαριασμό της θα τη δει σε πολύ σέξι και ανατρεπτικές πόζες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments