Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Επιστρέφει και μένει στην ενδεκάδα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Επιστρέφει και μένει στην ενδεκάδα
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο Έλληνας πορτιέρε επιστρέφει και πάλι στην εστία του ΠΑΟΚ μετά από 107 ημέρες

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η άθλια εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Άρη και η βαριά ήττα ήταν λογικό να φέρουν αλλαγές στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι εκείνη στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ζίβκο Ζιβκοβιτς να παραδίδει τα γάντια του στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Σέρβος τερματοφύλακας σε 12 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα δέχτηκε 11 γκολ , ενώ σε επτά μόλις αγώνες κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον 30χρονο τερματοφύλακα για το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, δίνοντάς του χρόνο να ηρεμήσει επαναφέροντας μετά από 107 ημέρες τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Δικεφάλου. Ο Πασχαλάκης να θυμίσουμε είχε χάσει την θέση του στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον Άρη 2-2 και επιστρέφει και πάλι στην εστία των Ασπρόμαυρων μετά από ένα παιχνίδι με τον Άρη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας επιστρέφει ως βασικός στα γκολπόστ του ΠΑΟΚ και αν αποδείξει στον Αμπέλ Φερέιρα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα τότε  θα είναι πρώτος υποψήφιος και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments