Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Δεύτερος σε εύστοχα τρίποντα στην Ευρωλίγκα – Ξεπέρασε τον Τεόντοσιτς

Βασίλης Σπανούλης: Δεύτερος σε εύστοχα τρίποντα στην Ευρωλίγκα – Ξεπέρασε τον Τεόντοσιτς
Βασίλης Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται στη κορυφή των σκόρερς της Ευρωλίγκα ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο κατά πέντε πόντους.

Βασίλης Σπανούλης: Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε αγωνιστικά για τον σύλλογο δεν κύλησε όπως επιθυμούσαν οι “Ερυθρόλευκοι”. Η ήττα με 96-87 μέσα στο ΣΕΦ έφερε εκ νέου προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, με τους φίλους της να βλέπουν την υπόθεση 8αδα να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Πέραν ωστόσο του αποτελέσματος οι φίλοι του Ολυμπιακού είδαν τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη να πατάει στη κορυφή του πίνακα των σκόρερς στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Απέναντι στους Τούρκους κατάφερε να πετύχει τους πόντους που χρειαζόταν προκειμένου να ξεπεράσει στη γενική κατάταξη τον εμβληματικό Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να τοποθετήσει το όνομά του στο πάνθεον της διοργάνωσης.

Εκτός από το συγκεκριμένο τεράστιο επίτευγμα, ο Βασίλης Σπανούλης κατόρθωσε να αναρριχηθεί σε ακόμη μία στατιστική. Το τέλος της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε τον βρίσκει πλέον στη δεύτερη θέση των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης. Τα προσωπικά του σουτ έξω από τη γραμμή του τρίποντου τον έφεραν πάνω από τον Μίλος Τεόντοσιτς φθάνοντας συνολικά τα 473 έναντι 471 που έχει ο Σέρβος γκαρντ.

Σε αυτή τη στατιστική την πρώτη θέση κατέχει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, με τον Ισπανό “μπόμπερ” να κλείνει τη καριέρα του με την Μπαρτσελόνα έχοντας 623 τρίποντα, νούμερο απλησίαστο από τους διώκτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments