Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Ενδιαφέρον της Βελέζ για τον παίκτη του Ολυμπιακού

Φράνκο Σολδάνο: Ενδιαφέρον της Βελέζ για τον παίκτη του Ολυμπιακού
Φράνκο Σολδάνο: Η Βελέζ Σάρσφιλντ φέρεται να προσέγγισε τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού.

Φράνκο Σολδάνο: Πριν από ένα χρόνο ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Οι άνθρωποι της ομάδας τον απέκτησαν προκειμένου να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε ελάχιστα. Το περασμένο καλοκαίρι τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για την περίπτωση του. Ο Πορτογάλος δεν τον υπολόγιζε και ήταν καλύτερο και για τις δυο πλευρές, να γίνει μια μεταγραφή.

Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σολδάνο παρά τα λίγα παιχνίδια του στην Ευρώπη. Οι Ισπανικές ομάδες που τον παρακολουθούν δεν έκαναν ποτέ προτάσεις και έτσι ο Αργεντινός πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του. Η Μπόκα Τζούνιορς κινήθηκε για την απόκτηση του και τελικά τον πήρε δανεικό με οψιόν αγοράς.

Δεν μένει στην Μπόκα – Τον θέλουν στην Αργεντινή

Παρά το καλό ξεκίνημα, ο Σολδάνο δεν μπόρεσε να γίνει βασικός στη νέα του ομάδα. Η Μπόκα διατειρεί μια οψιόν αγοράς για τον παίκτη, αλλά δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει. Αντίθετα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό καθώς έχει ακόμα συμβόλαιο. Ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο να του δοθεί νέα ευκαιρία στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, για τον επιθετικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται επίσης η Βελέζ Σάρσφιλντ. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής φέρεται να έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Μπόκα και να μετακομίσει στην Βελέζ. Στα ρεπορτάζ πάντως δεν γίνεται αναφορά για το εάν η αργεντίνικη ομάδα θέλει να τον πάρει ως δανεικό ή με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments