Αθλητισμός

Άρης: Νέες συζητήσεις με Βέλεθ και Ματίγια για ανανέωση συμβολαίου

Άρης: Νέες συζητήσεις με Βέλεθ και Ματίγια για ανανέωση συμβολαίου
Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα καλέσει τους Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια για νέες συζητήσεις.

Άρης: Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας μετά την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, εμφανώς χαρούμενος για την πρώτη εντός έδρας νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ μετά από δέκα χρόνια, υποσχέθηκε μεγάλο πριμ στου ποδοσφαιριστές για τον θρίαμβο.

Και δεν θα σταματήσει εκεί. Ο Θόδωρος Καρυπίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να καλέσει εκ νέου τους Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια, προκειμένου να τους καταθέσει βελτιωμένες προσφορές για ανανέωση συμβολαίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν καταλυτικοί στον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ. Η απώλεια των συγκεκριμένων παικτών θα ανακατέψει επικίνδυνα την τράπουλα στον Άρη γι’ αυτό κι ο ισχυρός άνδρας των “Κιτρίνων” θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την παραμονή των δύο Ισπανών.

Πριν από μερικές ημέρες οι Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια συναντήθηκαν με τους Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές είναι θετικές για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Επικρατεί αισιοδοξία ότι οι όποιες διάφορες θα λυθούν στο επόμενο διάστημα, στο οποίο θα ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments