Αθλητισμός

Μιχάλης Μπακάκης: Θα τον ήθελε στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ

Μιχάλης Μπακάκης: Θα τον ήθελε στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ
Μιχάλης Μπακάκης: Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή μπακ.

Μιχάλης Μπακάκης: Ο διεθνής αμυντικός ήταν από τους παίκτες που έχουν ζήσει τα πάντα με την ΑΕΚ. Μετά από εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει με τον Παναιτωλικό, επέλεξε την Ένωση που τότε ήταν στην Β’ Εθνική. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο προς το φινάλε υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για πολλούς μήνες.

Μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν είχε καλή απόδοση. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον εμπιστεύτηκαν και του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο. Αυτό του ανέβασε την ψυχολογία και την επόμενη διετία έγινε ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Αν υπάρχει ένας προπονητής που πήρε το καλύτερο από τον Μιχάλη Μπακάκη αυτός είναι σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η εκτίμηση του Χιμένεθ για τον Μπακάκη

Ο Μιχάλης Μπακάκης παραμένει η πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Οι καλές εμφανίσεις έχουν εξασφαλίσει τον έμπειρο αμυντικό μια θέση στην Εθνική ομάδα. Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ένας σύλλογος που θα ήθελε πολύ τον Μπακάκη.

Αυτή είναι η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός ανέλαβε πριν λίγο καιρό και οι μεταγραφικές επιλογές του έχουν έντονο “κιτρινόμαυρο” χρώμα. Αρχικά είχε ζητήσει τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ πρόσφατα έπαιξε και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο. Το ρεπορτάζ της Sportday αναφέρει ότι αν ο Χιμένεθ είχε το ελεύθερο να πάρει έναν ακραίο μπακ, τότε θα διάλεγε τον Μπακάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments